реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Студенти з Європи пробували чернігівську продукцію

Понад 30 студентів із 15 країн світу в рамках міжнародної зустрічі Європейської екологічної асоціації студентів EURENSSA 2011 ознайомилися з сертифікацією харчових продуктів, екологічним маркуванням та роботою державного підприємства «Чернігівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології і сертифікації».
Гостей привітала в.о. начальника державного підприємства «Чернігівстандартметрологія» Лариса Кравченко.

Молоді люди з Німеччини, Угорщини, Чехії, Латвії, Мексики, Польщі, Румунії, Сербії, Швеції, Туреччини, Казахстану, Росії та України цікавилися екологічно чистою продукцію, ГМО, сертифікацією продовольчих товарів. А також - вимогами стандартів України до харчової продукції.

Начальник cектору з технагляду й підтвердження відповідності харчової продукції й продовольчої сировини Людмила Шаповалова розповіла не лише про порядок сертифікації українських та імпортних продуктів, а й про те, як вибирати продукцію у чернігівських магазинах.
Гості дізналися у харчових лабораторіях ДП «Чернігівстандартметрологія», як тут визначають фальсифікати.

Про системи управління безпекою харчових продуктів (НАССР), як гарантію їх якості та екологічне маркування розповів провідний фахівець відділу систем управління якістю Олег Шарамко.

Гості одержали друковану продукцію про роботу ДП «Чернігівстандартметрологія» українською і англійською мовами для розповсюдження одержаної інформації в своїх країнах.

Прес-служба ДП «Чернігівстандартметрологія»



Теги:безпека харчових продуктів, споживач, якість продукції


Читайте також



Коментарі (0)
avatar