реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Студена вода винесе труп ворога

Може, у мене це вже прелюдія геронтологічного всепрощенства, але читаю оце пости про "папу-маму і бєссмєртний полк" й, очевидно, щоб притлумити й свою скрайню огиду од бачених "знимків", шукаю для себе рятівну соломину виправдання. Не стосовно "пами-мами" з їхнім мракобісним стовковиськом, а стосовно їхнього сина.

Погортайте інтернет-щоденник сьогочасної війни - знайдете не одного золотопогонного землячка нашого із двоголовою куркою на "хуражкє", що командував та й командує підрозділами і "фронтами" рашистських загарбників. Убивць своєї отчини, своїх-таки етнічних родаків. Так, у цих виродків є в Україні родичі, ба й близькі. І ми почасти навіть по-християнськи співчуваємо тим нещасним татам-мамам-братам-сестрам-своякам-зовицям, бачачи їхнє тяжке моральне й фізичне карання.

То чому "екслюзив" служити вірою і правдою ворогам України ми так охоче віддаємо лише нашим єдинокровцям, дядькам отечества чужого і категорично не сприймаємо можливості, що хтось, чиє етнічне коріння "у вразях", може так само вірою-правдою служити Україні?

Ковтнімо студеної води. Почекаємо при березі. Така пора, що чекати недовго. В разі чого бистрина часу неодмінно винесе труп ворога.

Валерій ЯСИНОВСЬКИЙ



Теги:російсько - українська війна, Сирський, Валерій Ясиновський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar