реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Страшно далєкі ані ат народа"...

Народним депутатам від «Слуги народу» роздали тези щодо того, як коментувати день народження президента
Володимира Зеленського. Там порадили розповідати про його досягнення.

Відповідний документ опинився у розпорядженні «Бабеля».

У ньому нардепам перераховують досягнення Зеленського за час на посаді президента та радять розповідати про них. Також там є теза про те, що день народження припадає на робочий день, а тому президент працював у «звичайному робочому графіку».

«Головне, що відрізняє Зеленського від старих політиків, — він не любить конфлікти, не створює штучних конфліктів. На відміну від старих політиків, які для своєї вигоди постійно провокують нові конфлікти, нові розколи, нові протиріччя, Зеленський намагається об’єднувати людей у спільних інтересах», — зазначається в документі.

«Слугам» радять розповідати про те, що Зеленський переміг на виборах президента «покоління політиків» 55-65 років та привів до влади нових людей.

У питанні протидії пандемії нардепам варто розповідати про те, що за рік карантину українська влада змогла збільшити спроможність медичної системи та екстрено переглянула другий етап реформи.

Також радять акцентувати увагу на поверненні українців та допомозі тим, хто має проблеми за кордоном. Зокрема це стосується звільнення полонених, захоплених моряків, жінок з дітьми з сирійських таборів та інших.

В економіці нардепам кажуть хизуватися електронним додатком «Дія», законом про концесії, демонополізацією спирту і запровадженням ринку землі. Окремий акцент є також і на війні на Донбасі — депутатам радять розповідати про перемир’я та нові КПВВ.

У соціальній галузі нардепам радять говорити про підвищення зарплат, індексацію пенсій та збільшення місцевих бюджетів, але не забувають і про тарифи, які було знижено «за ініціативи Зеленського».

Примітка. Цитата належить одному російському діячеві про повстали декабристів. Але в Трускавецькій школі історію не вивчали...



Теги:команда зеленського, декабристи, Слуга народу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar