реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Стерилізація від "Слуги народу"

Корабельна сосна, кажете? Тут крутіше підвезли. Голова комітету ВР з питань соцполітики, слуга народа Галина Третьякова, заявила таке, що в голові не вкладається:

«Коли демографічно надаємо такі засоби, які використовуються родиною, і народження дитини відбувається не для того, щоб надати їй рівні права, освіту, а для того, щоб отримати матеріальну допомогу, то ми отримаємо, скажу жорстко, дітей дуже низької якості (!!!!!). Вони призводять до того, що теж сідають на державні кошти.
Велика Британія в цьому сенсі дуже жорстока щодо тих, хто не працює. У них навіть колись був заступник міністра соцполітики, який сказав, що той, хто хоче отримати соціальну допомогу, має бути стерилізований. Ось така жорстока політика. Хочу сказати, що дуже часто Лі Куана Ю згадують, що там дуже хороший Сінгапур. Лі Куан Ю стерилізував жінок, у яких не було вищої освіти»

Відійшли від шоку? Відео в коментарях, подивіться. Тут або Ніцше їй зайшов не так, або спека перегріла, але з такими поглядами їй хіба в третій рейх або кремль.
Цікаво, Зе-виборці, які сидять на соцдопомозі, згодні на стерилізацію? Що ще слуги мають зробити і сказати, щоб нарешті дійшло?

Володимир АР'ЄВ



Теги:стерилізація, Третьякова, Володимир Ар'єв, Слуга народу


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Эта вонючая жидовка показала что они прочно сели на шею украинского народа. Результат их правления довел Украину до краха!!! Необходимо принимать закон, чтобы эти отбросы не занимали на Украине должности выше ассенизатора!!!
avatar