реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Ставки на DOTA 2 в букмекерських конторах України

Практично всі букмекерські контори України пропонують гравцям ставки на кіберспорт. На деяких сайтах ставки на eSports навіть додані до окремого розділу в лінії та лайві. Відразу після реєстрації на сайті або в додатку обраної контори гравці можуть зробити ставки на матчі по Dota 2 – найпопулярнішій грі жанру МОВА. Розберемо основні переваги ставок на такі ігри.

Особливості Dota 2 та доступні ставки

Колись Дота 2 була лише модифікацією для відомої гри Warcraft 3. Зараз же це повністю самостійна гра, доступна на платформах Windows, MacOS і Linux. У матчах з Dota 2 беруть участь дві команди з п'яти осіб, головне завдання кожної команди полягає в тому, щоб зруйнувати базу супротивника. Якщо порівнювати, наприклад, зі ставками на футбол, руйнація бази – це основний результат. У лінії більшості букмекерських контор є ще й такі варіанти ставок:

  • тотали та фори (на весь матч чи окремі раунди);
  • перемога у раунді;
  • перша смерть;
  • вбивство Рошана;
  • час перших 5, 10, 15, 20 вбивств;
  • точний рахунок матчу;
  • тривалість раунду чи карти;
  • індивідуальні показники гравців;
  • довгострокові ставки, у тому числі на переможця турніру.

До розпису середньостатистичного матчу з Dota 2 може бути 50-100 результатів. У live-режимі можна поставити на основні результати й кілька варіантів тоталів і фор.

Як зробити точний прогноз?

Dota 2 – не найпростіша гра, і результат кожного матчу залежить від багатьох факторів. Щоб робити виграшні ставки на Dota 2, потрібно не просто стежити за турнірами та новинами, а й розбиратися у самому ігровому процесі. Ще краще отримати хоча б мінімальний досвід гри самостійно.

Серед усіх видів кіберспорту Дота 2 є однією з найменш передбачуваних ігор. Це підтверджують і результати крупних турнірів останніх років. Під час підготовки прогнозу слід враховувати останні результати команд, поточну форму, статистику особистих зустрічей, мотивацію на окремий турнір чи сезон. На великих турнірах, наприклад The ​​International, команди завжди грають на межі можливостей. А ось менш значущими змаганнями багато хто жертвує заради налагодження ігрових зв'язків та випробування нових тактик.

Порядок реєстрації та оформлення ставок онлайн

Щоб поставити на Dota 2 у букмекерській конторі реальні гроші, достатньо пройти швидку реєстрацію та онлайн-ідентифікацію. Це обов'язкова вимога легальних букмекерів, а ось в конторах з міжнародною ліцензію можна грати навіть без верифікації. Поповнити рахунок для ставок можна з банківської картки або онлайн-гаманця. Відразу після депозиту, ви можете розраховувати на привітальний бонус. Щоб вибрати потрібні події, відкрийте вкладку «Кіберспорт» у верхній частині головної сторінки, а потім у лівому боковому меню виберіть потрібну гру та турнір. Як тільки потрібні наслідки будуть додані в купон, вкажіть суму ставки та підтверджуйте парі.

Джерело: http://news.rin.ru/novosti/86973/Vidy_bonusov_v_onlajn_kazino_i_pravila_ih_ispol_zovanija.html






Коментарі (0)
avatar