реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ставай, доки Україну не продано! Опозиція прокинулася...

"24 квітня в суботу о 10-тій ранку біля Верховної Ради стартує загальнонаціональна акція протесту для недопущення ратифікації ганебних «харківських пактів» Януковича.

У парламенті зареєстровано постанову про утворення Тимчасової слідчої комісії для розслідування складу злочину в діях Януковича й постанову про неможливість подовження перебування російського флоту на території України.

Якщо не зупинити Януковича сьогодні, до кінця його каденції Україна стане Малоросією – повним васалом Кремля. Опозиція зможе відстояти Україну, тільки спираючись на підтримку народу. Лише масові акції протесту налякають і зупинять цю владу.

Прийди до Верховної Ради в суботу. Клич рідних друзів, колег. Прояви креативність – напиши плакат, прихопи державний прапор.

Прийди – бо соромно буде дивитися в очі нащадкам. Україна - це наша земля й нам її захищати! Покажемо злочинній владі справжню волю народу!

Субота, 10 ранку – усі до Верховної Ради!"

Текст звернення об'єднаної опозиції

--------------------------------------------------------------------------------

У соціальних мережах почався збір учасників акції протесту проти підписання президентом Віктором Януковичем угоди щодо Чорноморського Флоту Росії.
Так, в одній зі спільнот Facebook, ініціюють акцію "Янукович! Я Україну не продаю!".
Початок акції анонсовано на10 ранку 24 квітня 2010 р, кінець - на 9 ранку 27 квітня. Місце проведення акції - біля Верховної Ради.

Водночас у коментарях учасники спільноти обговорюють можливість перенесення початку акції на вівторок, оскільки спікер Володимир Литвин відмовився скликати позачергове засідання парламенту на суботу.
"Висловлюємо мирний протест угоді, що підписана президентом Януковичем, про зниження ціни на газ коштом пролонгації перебування в Україні російської військової бази! Запрошуйте друзів - тільки від вас залежить - де і як будуть жити ваші діти!", - сказано у заяві.

"Ми не згодні з подовженням присутності на території нашої держави іноземних військових баз в обмін на газ, ковбасу та інше", - пишуть в анонсі акції.

Станом на 17:00 п'ятниці свою участь у цій події підтвердили 102 особи.
У Facebook також засновано групу "Проти продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ в Україні", в якій зареєстровано 613 учасників.
Ще одну акцію протесту, яку збирають через Facebook, анонсовано на вівторок, 27 квітня, також біля стін Верховної Ради.
"Збираємося о 9:00-9:20 біля стадіону імені В. Лобановського (вул. Грушевського 3, станція метро Майдан Незалежності)", - закликають активісти.

Українська правда




Теги:Росія- Україна, Янукович, харківський пакт, державна зрада, опозиція, рух опору, Володимир Литвин


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Тільки в Україні почала працювати нова влада робити дієві кроки , почала виповзати помаранчева бидлота і ставити палки в колеса
avatar
2
Давайте,ВПЕРЕД! Завоевывайте власть для следующей партии воров. Мало вам Майдана?
avatar
3
Помаранчеві підготували появу донецьких. Але Янукович не соображає, що його посада зветься не Президент Донбаса, а Президент України. Наївний, він думає, що всьо під контролем, крім Галичини. Насправді ж Україна -- це Черкащина, Київщина, Чернігівщина, де Януковича не сприймають...
avatar
4
ЦЕ ХТО ??? О... ПОМАРАНЧЕВИЙ ПІДГОТУВАВ ПОЯВУ ДОНЕЦЬКИХ НА ЧЕРНІГОВЩИНІ ОБІКРАВ І РОЗВАЛИВ ПАРТІЮ НСНУ І ПЕРЕБІГ В ІНШИЙ ТАБІР ???
ЙОМУ НЕ ЗВИКАТИ - БУЛОБ БАБЛО.
avatar