реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Статус національного дає більші зарплати

Чернігівський державний технологічний університет отримав статус національного відповідно до указу Президента за № 544/2013 від 4 жовтня.

«Ураховуючи загальнодержавне і міжнародне визнання результатів діяльності Чернігівського державного технологічного університету в галузі підготовки кадрів, його вагомий внесок у розвиток національної освіти і науки, постановляю:

Надати Чернігівському державному технологічному університету статус національного і надалі іменувати його - Чернігівський національний технологічний університет.», - сказано в указі.

Принаймні, зарплати викладачів виростуть... Бо насправді важко порівняти у статусі два національні політехи -- у Києві і в Чернігові. Дружба ректора університету з міністром Табачником, як бачимо, не пройшла безслідно...



Теги:політехнічний університет, табачник, Чернігів


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
А от цікаво, яка дружба допоможе Новгороду-Сіверському отримати статус міста обласного підпорядкування? Бо влада так сміливо на останній районній сесії взялась за таке. Навіть звернення райради до депутатів Верховної Ради щодо надання такого"привілею"проголосували!? .Порадив пан Юрій Мирошниченко.Хоча, як за логікою життя, виглядає цей піар-хід,  покладаючись на лобіювання, досить дивним та примітивним.
avatar
2
А чим мотивували таке клопотання?
avatar
3
Насправді важко порівняти у статусі полiтех i педагогiчний унiверситет, який вже давно у статусi нацiонального завдяки Ющенку. А щоб порiвнювати наш політех i полiтех Києва треба принаймнi знати, що у наших студентiв-технарiв багато в чому бiльше навантаження.
avatar
4
Мотивували листом народного депутата Ю.Мирошниченка, у якому йдеться про шанс Новгороду зберегти свою історичну "вагу". Бо він, начеб то, подав до ВР проект  про надання такого статусу.
avatar