реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Стартували конкурси

Стартували конкурси якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» та Всеукраїнська виставка-конкурс дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі» 2011 року.

Про це повідомив генеральний директор ДП «Чернігівстандартметрологія» Валентин Бакуменко.
«Спочатку будуть проведені регіональні етапи, так в нашій області державне підприємство «Чернігівстандартметрологія» разом з обласною державною адміністрацією поведуть конкурс «Чернігівська якість», а потім кращі потраплять на Всеукраїнський етап», - сказав він.
Валентин Бакуменко, додав що Чернігівщина має багато підприємств, які можуть засвідчити: їх продукція, товари та послуги є найкращими за показниками якості. Про це має знати вся Україна, щоб продукцію області помічали і купували.

У конкурсі можуть брати участь усі підприємства, організації, фізичні особи -підприємці, які впевнені у високій якості своєї продукції та послуг і хочуть показати це Чернігівщині та Україні.

Як повідомлялося, у 2010 році на державному етапі і виставці «100 кращих товарів України» взяли участь 9 підприємств Чернігівщини. 5 із них стали переможцями конкурсу, інші одержали почесні звання лауреатів та фіналістів.

Чернігівець, учень 2 класу ліцею № 22 Артем Борисенко став призером Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка "Я хочу жити в якісному світі" і був нагороджений у столиці України цінним подарунком - відеоплеєром.

Прес-служба ДП «Чернігівстандартметрологія»




Теги:100 кращих товарів України, якість


Читайте також



Коментарі (0)
avatar