реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Стада голосують "по пріколу"

Ці зомбовані українофобією й комуносовєтською брехнею стада у 1994 р. обрали собі за президента московського холуя Кучму під найпримітивнішим гаслом "Голосуй по уму - голосуй за Кучму" і обіцянками "двуязичія", тобто викорінення української мови й культури. Керований агентами Кремля Табачником і Медведчуком цей "красний діректор" побудував олігархічну модель держави, запровадив грабіжницьку аграрну "реформу", що прирекла село на пограбування, українців-селян на деградацію, а українську державу на ганьбу й неславу.

Потім ці ж неосвічені й темні стада обрали собі за президента кримінального злочинця і зрадника, який під орудою тих самих Табачника й Медведчука разом з українофобською шайкою готували ліквідацію Української держави. Другий Майдан, дух Воїнів Небесної Сотні та жертва тисяч героїв, загиблих на російсько-українській війні, стали на перешкоді цьому лиховісному задуму Кремля.

Світ зглянувся на Україну, й став на її оборону. Однак безмозким і бездушним стадам це байдуже. Вони збираються обрати за президента відкритого українофоба і політичну ляльку Зєлєнскаго або ж відому шахрайку. Вони і не думають собі, що цим неминуче приречуть Україну на внутрішній конфлікт, яким не забариться скористатися Путін, що призведе до загибелі України як держави. Хто стане на оборону безголових стад, які ненавидять свою батьківщину і мають намір голосувати "по приколу", тобто за клоуна? Цими дрібними українофобами вміло маніпулюють олігархи, власники ЗМІ і московські пропагандони. Нас чекають складні часи. Маємо це знати й готуватися до опору українофобам, брехунам, популістам і зрадникам.

Ті, хто збираються голосувати "по пріколу" мають знати, що на ґрунті українофобії і кавеенівського кривляння стабільности і майбутнього не може бути в принципі.

Арсен ЗІНЧЕНКО



Теги:вибори 2019, Арсен Зінченко, Зеленський, олігархат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar