реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Роль стада в історії...

А тим часом, невдовзі 1 грудня, і 20 років тому, як стада за командою різних х**комів під орудою Кравчука підтвердили Акт незалежности. Парадокс!

Але Кравчук зацікавив ці самі х**коми перспективою Великого Дерибану. І ці відбірні українофоби і втілили програму Кравчука. А стадам запропонували пояснення: "Спасібо Руху за разруху". Стадам вникати ніколи, вони люблять прості речення й тому проковтнули таке пояснення.

З ним вони стали проклинати Кравчука і обрали парторга Кучму ("І прєжде всего с Рассієй", сказав він у своїй тронній промові). За його спиною стояли Табачник і Медведчук. Він же й заснував кримінально-олігархічну квазіреспубліку.

Потім ці самі стада, виховані на "Свадьбе в Маліновкє", пєснях Висоцкого і пр., обрали собі тричі кримінальника, який виліз з білоруських боліт, зробився данєцким паханом, але схотів стати кієвскім бацькой. Ці стада вславилися ще й тим, що двічі в столиці обирали на свою голову шахрая і грабіжника (і українофоба - само собою!) Черновєцкого, а в Харкові - очевидного пройдисвіта і трупа Кєрнеса (а що вже українофоба - то це саме собою!).

Останнє, на що спромоглися ці стада, - пробекати за непритворенних шахраїв, українофобів і зрадників і поставити попереду стада московського шпика Єрмака. "Той - відрікся ґлузду, той - відрікся роду: отака історія нашого народу".

Але є ще і справжня Україна!

Арсен ЗІНЧЕНКО



Теги:Арсен Зінченко, Зеленський, олігархат, Кучма, Кравчук, овечки, Янукович


Читайте також



Коментарі (0)
avatar