реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Справжня їжа і справжня газета

Першим наш ювілей -- тисячний номер "Сіверщини" -- помітив сайт газети "Деснянська правда". За що щиро дякуємо. Це по-нашому, по-українськи.
http://www.hvilya.com/news/spravzhnja_jizha_i_spravzhnja_gazeta/2012-11-07-1495


Наступне число славної на Чернігівщині і у всій Україні газети «Сіверщина», яке вже завтра рознесуть листоноші до людей, що люблять, розуміють і цінують українське слово, буде не просто число, а тисячний (!) номер від започаткування видання.

Це не просто здобуток, це не просто віха на ниві регіональної журналістики, на полі засівання національного зерна, це вже й добірне колосся з невсипущої плодовитої праці. Працювати в журналістиці головно на ідею, а не на грубі гроші завжди було важче, аніж писати жовтими або червоними, розважальними або фальшивими фарбами. Через те і успіх у наших колег, він і радісний, і болісний водночас.

Ювілейний, тисячний номер газети "Сіверщина" виходить у тривожну і переломну пору для України -- газета завжди була на вістрі українського державотворення. Тож на першій сторінці редакція вітає читачів та вірних передплатників з таким ювілеєм і вміщує цікавий фотопортрет справжньої їжі на фоні справжньої газети.

Також у номері -- аналіз виборів, які ніяк не завершаться, хоча американці за цей час уже встигли і президента собі обрати, і вже з того приводу випили і закусили. А ми далі колотимо нашу брудну воду у дірявій ступі.

"Сіверщина" ж тим часом пише про сільські проблеми у Ріпкинському та Менському районах. Відомий журналіст Сергій Павленко розповідає про одну череду на три села і про приватний сад.

"Ніцше помер в Дігтярівці" -- так редактор "Сіверщини" Василь Чепурний назвав матеріал про освячення хреста для мазепинської церкви у Новгород- Сіверському районі.

Отже, «Сіверщина», проминувши свій тисячний числовий рубіж, закликає і нагадує: передплата на єдину проукраїнську недержавну газету в області триває. До цього додамо, що триває передплата і на проукраїнську, але вже державну газету – «Деснянська правда». Тому, хто зекономив трохи грошей – передплачуйте проукраїнські газети. Читайте своє. Підтримуйте своє. І тоді ми житимемо у своїй, справжній, могутній країні.

Ще раз вітаємо «Сіверщину» з ювілейним тисячним числом. І нехай нас чують і читають передплатники!

Аврора ЛЮПИН




Теги:Сіверщина, українська журналістика, Деснянська правда


Читайте також



Коментарі (0)
avatar