реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Спортивне харчування NOW FOODS — висока якість, доступна ціна, високий результат!

Компанія «Нау Фудс» (США), що колись представляла собою лише невеликого розміру магазин сімейного типу, що спеціалізується на реалізації вітамінів, офіційно заснована в 1968 р, сьогодні є відомою у всьому світі торговою маркою. Вона виробляє спортивне харчування NOW Foods для професійних і спортсменів-початківців, любителів спорту і людей, які віддають перевагу активному способу життя.

NOW Adam Superior Men's Multi 180 капс

На світовому ринку добавок, спортивного харчування та вітамінів бренд впізнаваний і становить серйозну конкуренцію іншим виробникам аналогічної продукції. Штат співробітників компанії NOW Foods налічує всього 500 осіб, але всі вони — грамотні фахівці, які працюють у лабораторіях, оснащених передовим обладнанням. Погодьтеся, не кожна компанія має такий потужний виробничий потенціал.

Цей факт лише підтверджує професіоналізм фахівців, ефективність роботи та високі досягнення компанії «Нау Фудс». Маючи широкі можливості, що випускає спортивне харчування бренд NOW Foods, двічі, за версією популярного в США журналу Vitamin Retailer, ставав призером номінації «Виробник року».

Яку продукцію випускає компанія NOW Foods?

В даний час в асортименті продукції бренду «Нау Фудс» налічується близько 1500 видів різних видів добавок, до складу яких входять:

  • амінокислоти;

  • вітаміни;

  • протеїни;

  • гейнери;

  • лікувальні трави;

  • компоненти натуральної їжі та інші продукти та корисні речовини.

Ще однією вагомою перевагою бренду «Нау Фудс» є той факт, що вся його продукція виготовляється без використання будь-яких заборонених речовин та компонентів. У колах атлетів, спортсменів, бодібілдерів, любителів фітнесу — людей, які серйозно захоплені здоров'ям та вдосконаленням власного тіла, спортивне харчування та добавки NOW Foods цінуються дуже високо.

Особливості спортивного харчування та вітамінних добавок NOW Foods

Є два важливі фактори на користь продукції торгової марки NOW Foods:

  1. У лінійці спортивного харчування та вітамінних добавок NOW Foods сьогодні налічується понад 1800 продуктів, більша частина з яких неодноразово завойовувала першість у різних номінаціях. Серед інших виробників бренд NOW Foods займав перші місця, отримував різні міжнародні призи та нагороди в номінації «Здорова їжа».

  2. Купуючи продукцію цього бренду, ви не можете засумніватися як її виготовлення. Доступна ціна та якість спортивного харчування NOW Foods, харчових добавок та вітамінних комплексів цього виробника є його головними перевагами перед конкуруючими компаніями. Компанія стежить за всіма виробничими циклами, регулярно проводить тестування своєї продукції на відповідність міжнародним стандартам. 

Цю абсолютно безпечну продукцію, виготовлення якої походить виключно із сировини високої якості, ви можете придбати в інтернет-магазині MonsterLab.

Чим обумовлена ​​доступна ціна якісного спортивного харчування бренду?

NOW Blood Pressue Health 90 капсул

Компанія «Нау Фудс» використовує у своєму виробництві інгредієнти натурального походження, які відповідають високим стандартам якості у США та Європі, мають патент. Доступна вартість продуктів бренду NOW Foods обумовлює високий обсяг продажів та затребуваність у широких верств споживачів.

Відносно невисока вартість спортивного харчування «Нау Фудс» та інших її продуктів пов'язана не з маркетинговими дослідженнями, а з удосконаленням технологій та підвищенням якості продукції, що випускається. Це основні напрямки, якими компанія вкладає більшу частину свого прибутку. Ім'я у розпорядженні власні ділянки землі, вона самостійно вирощує більшу частину необхідних своєї продукції інгредієнтів, не використовуючи у своїй технології генної інженерії.

Завітайте на сайт інтернет-магазину МонстерЛаб, щоб замовити продукцію популярного американського бренду, ми доставимо ваше замовлення до будь-якого населеного пункту України. Ваше здоров'я та здоров'я членів вашої родини — у ваших руках! Купити спортивне харчування NOW Foods у Києві на сайті магазину MonsterLab ви можете, незалежно від того, де зараз перебуваєте.






Коментарі (0)
avatar