реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Список ворогів України в українському парламенті

Звернення до Сейму Польщі щодо визнання Волинської трагедії геноцидом поляків підписали 119 народних депутатів України від фракції Партії регіонів, 23 обранці від Комуністичної партії і шестеро позафракційних. Нащадки окупантів продовжують війну проти українців в "незалежній Україні".

Можна зрозуміти неукраїнців, які таке підписують:

Владислав Лук'янов, Інна Богословська, Яків Безбах, Михайло Чечетов, Анатолій Кінах, Володимир Сальдо, Олександр Єдін, Олег Царьов, Світлана Фабрикант, Борис Дейч ("майо староє єврєйскоє сєрдце" - це він про себе), Вячеслав Богуслаєв, Нвєр Мхітарян, Олена Бондаренко, Олександр Волков (це той кучмівський "директор парламенту", що цього разу пройшов під егідою Юліної "Батьківщини"), Ігор Циркін, Антон Кіссе, Андрій Селіваров, Олександр Пресман (Господи, та скільки ж їх там -- неукраїнців в українському парламенті! і чому нема хоч одного українця у кнесеті?), Іштван Гайдош, Євген Балицький, Леонід Байсаров, Володимир Демішкан, Олександр Табалов (привіт Яценюку, який завів цю тушку в парламент!), Євген Карташов, Вілен Шатворян, Ельбрус Тедеєв, Олександр Васильєв, Віктор Тихонов (сеператист!), Сергій Клюєв (брат секретаря Ради національної безпеки!), Сергій Кальцев, Юрій Воропаєв, Яків Табачнік, Анатолій Гіршфельд, Антон Дорохов, Сергій Баландін, Ігор Алексєєв, Євген Мармазов, Валентин Матвєєв, Сергій Топалов, Лев Миримський
(скільки там синів Ізраїлевих?!), Ігор Скосар, Ігор Рибаков. Це ще не всі...

Зверніть увагу: два народні депутати, що мають стосунок до Чернігівщини, також підписали це ганебне звернення -- комуніст Віктор Губар і позафракційний Ігор Рибаков.

Але чого там полізли українці Омелян Парубок (комуніст), Вячеслав Кутовий (тушка з "Батьківщини"), Валерій Омельченко та багато інших регіоналів?

На черзі з подачі агента Кремля Колєсніченка ці нардепи проголосують про визнання України винної в організації Голодомору в Україні, Голокосту в Німеччині, вірменської різанин турками...

Василь ЧЕПУРНИЙ




Теги:тушки, волинська різня, Україна _ Польща, вороги України, Україна - Ізраїль


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Питання стоїть принципово: як довго вони будуть мучити  народ, або  скільки часу дарував Господь нормальним людям на  терпітлячість  у цім  знущанні над собою?
avatar
2
Я что-то не пойму, а что в этом обращении такого? Украина ведь признала в одностороннем порядке Голодомор - геноцидом украинского народа. Так почему полякам не дать такой возможности.
avatar