реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Сосниця: селищним головою став Андрій Портний

Сенсацією завершилися вибори селищного голови Сосниці: замість незмінного багато років Гординського виборці обрали головою молодого представника прокураїнських сил Андрія Портного.

Попередні результати (поки що не офіційні) такі: до райради люди обрали представників 8-ми партій. Про це повідомила на свої сторінці в мережі Фейсбук журналістка Олена Ясинська.

Аграрна партія набрала 5,08% і заводить у раду 1 депутата - Ірину Шуляр з Сосниці.
Опозиційний блок набрав 7,37% і матиме 2 депутатів - Василя Колоса з Сосниці і Юрія Макаренка з Конятина.

Партія “Укроп” набрала 5,74%, провівши до ради Олександра Погребця з Авдіївки і Тетяну Стельмах з Сосниці.

Нікому невідома партія “Сила людей” несподівано набрала 9,12% і тепер матиме теж 2 депутатів - лікаря Сергія Морозова з Сосниці і лісника Віктора Пилипенка з Лав.

ВО “Батьківщина” має 13,72% підтримки і проводить у раду 4 депутатів: Надію Масіч, Ігоря Авраменка з Сосниці, Миколу Чепурного із Загребелля, Миколу Івасенка з Чорнотич.
Партія “Наш край” взяла 16,55% і матиме 4 депутатів: Геннадія Смаглюка, прізвища 3-ьох поки невідомі.

БПП “Солідарність” набрала 20,21% і матиме своїх 5 депутатів у раді: Валентина Очередька, 4-ьох новообраних депутатів ми поки що не знаємо.

Переможцем виборів стала Радикальна партія, отримавши 22,21% підтримки виборців, і тепер матиме у райраді 6-ро депутатів. Це Василь Волошко, Анатолій Дубовик, Володимир Жуковецький з Сосниці, Людмила Батуренко з Рудні, Галина Лойченко з Киріївки і Леонід Панченко із Змітнева.



Теги:Сосниця, Батьківщина, БПП, Сила людей, укроп, місцеві вибори


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Цікаво, чи можуть ці нові депутати сприяти появі нових бізнесів, наприклад? Інвестиціям в район?
avatar