реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Сьогодні вулицю перекриють через ..."ковбасну революцію"

У Чернігові перехрестя Рокоссовського/Доценка вночі перекриють - для кінозйомок документального фільму про "Ковбасну революцію"(січень 1990)

У Чернігові на перехресті вулиць Рокоссовського та Доценка з 23:00 години 10 лютого 2020 року до 02:00 години 11 лютого буде перекрито рух автотранспорту для проведення зйомки епізодів документальної стрічки про стихійні виступи мешканців у різдвяні дні 1990 року, які були пов’язані з глобальними економічними проблемами (широко відому "ковбасну революцію). Відповідне рішення прийняв 6 лютого виконком міської ради, задовольнивши звернення Чернігівської регіональної дирекції Національної суспільної телерадіокомпанії України.

На час перекриття КП «Міськсвітло» будуть встановлені відповідні дорожні знаки та забезпечене освітлення перехрестя. Управлінню патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції доручено забезпечити розміщення екіпажів патрульної поліції в районі проведення зйомок, а також нагляд за організацією руху транспорту і пішоходів.

Прес-служба Чернігівської міської ради



Теги:Народний Рух, ковбасна революція, Чернігівський Рух, Чернігівська міськрада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar