реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Сьогодні горів центральний чернігівський ринок

19 травня о 07:37 у Чернігові до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу торгівельного павільйону на території "Центрального ринку" по вул. Примакова, 1.

За підвищеним номером виклику оперативно прибуло 5 пожежно-рятувальних відділень м. Чернігова. На цей час вогонь вирував у середині та на даху павільйону, а також вогнем охоплено розташовані впритул торгівельні бутіки.

Враховуючи складність ситуації, до місця події додатково направлено ще 3 пожежно-рятувальних відділення. Швидкому поширенню пожежі сприяло те, що в павільйоні та торгівельних кіосках знаходилося багато одягу та парфумерії. Створювалася загроза поширення вогню на сусідні ряди торгівельних місць.

Проте, завдяки оперативним та професійним діям рятувальників, цього не трапилося. О 08:35 пожежа локалізована, а о 10:45 ліквідована. Вогнем знищено 700 кв.м покрівлі, 1200 кв.м в середині павільйону та пошкоджено 100 кв.м торгівельних кіосків. Причина пожежі та збитки, встановлюються. Жертв та постраждалих немає.

З цим додамо, що рятувальники зараз не мають можливості належним чином відслідковувати протипожежний стан об’єктів, адже на підставі законодавчих актів, їх перевірки контролюючими органами призупинені з липня 2014 року. Така ситуація негативно впливає на протипожежний стан, адже керівники об’єктів, підприємці відчувають безконтрольність й тому не квапляться виконувати протипожежні вимоги та навіть не пускають на територію інспекторів, які приходять, щоб провести з працівниками протипожежний інструктаж.

Управління ДСНС у Чернігівській області



Теги:Центральний ринок, пожежа, протипожежний стан, ДСНС


Читайте також



Коментарі (0)
avatar