реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Снігова людина в горах Кузбасу?

Мисливець з Гірської Шорії (південь Кузбасу) стверджує, що врятував схожу на снігову людину істоту, яка провалилась під тонкий лід в річку Кабирза.

Як повідомили в четвер, 29 квітня, в адміністрації Кемеровської області, житель важкодоступного селища в тайзі Сензаські Кічі Афанасій Кіскоров написав в адміністрацію Таштагольського району листа, в якому розповів про пригоду.

У листі йдеться про те, що Кіскоров разом з товаришами-мисливцям почув під час риболовлі сильний хрускіт і пронизливе виття. "Мисливці, як вони пишуть в листі, підбігли до того місця, звідки лунав крик, і побачили в річці, приблизно за 10 метрів від берега величезну дивну істоту, вкриту темно-коричневим хутром і схожу на людину», - розповів представник місцевої влади.
"Істота гарчала і кілька разів пробувала самостійно вибратися з води і стати на задні кінцівки. Але весь час падала в воду. В листі відзначається, що спочатку від несподіванки мисливці самі заціпеніли, але потім Кіскоров поспішив невідомій істоті на допомогу, подав їй сухий стовбур молодої осики", - сказав співробітник облдержадміністрації. Істота вхопилася за палицю і виповзла на берег, а потім сховалася в лісі, заявив мисливець.

За повідомленням РИА Новости




Теги:тайга, Кузбас, снігова людина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar