реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Смерть від шершнів

Страшною смертю помер лісник в Оболонні Коропського району Віктор Давиденко - його до смерті закусали шершні. Слідчі дійшли висновку, що це дійсно був нещасний випадок на виробництві.

Розповідає сестра Людмила:» Він був на роботі, стояв з колегами. На мобільний подзвонив майстер і брат став відходити від гурту, щоб краще вловити сигнал мобільного. Тоді всі почули, як він закричав:»Шершні!». Через десять хвилин помер. Його вкусили всього 6 шершнів».

Медики говорять, що причина не в шершнях, а в людському організмі – є люди, що витримають і набагато більше укусів, а є такі, що помруть від одного.

У померлого залишилися батьки інваліди 1929 та 1934 років народжень -- у діда ампутована рука, а бабця лежить паралізована, у неї ампутована нога. Лишився сиротою неповнолітній син, що навчається у Сосницькому профтехучилищі.

Сестру обурило, що керівництво Холминського лісгоспзагу, до якого належать облолонські лісники, не висловило слів співчуття, ніхто не сказав слова на похороні і навіть не обіцяють старим батькам померлого дров на зиму. Проте, як сказав оболонський сільський голова Віктор Гавриленко, з Холмів уже приїздили представники, цікавилися чим можуть допомогти і він сподівається, що допомога буде.

Василь АВДІЙ



Теги:шершні, Оболоння, Холминський лісгоспзаг, Коропський район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar