реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Смерч" пройшов по віллах олігархів

Сьогодні декілька десятків активістів СМЕРЧ розтрощили на берегу Дніпра огорожі котеджів олігархів Олеся Довгого, Анатолія Кінаха та Юрія Бойка. Про це повідомив у Фейсбуці народний депутат Андрій Павловський.

Десятки гектарів київських пляжів неподалік села Вишеньки було передано у власність ТОВ "Ексім груп лімітед", яка належить родині Олеся Довгого. Місцеві мешканці стверджують, що деякі зі збудованих палаців належать Юрію Бойку та Анатолію Кінаху.

"Селяни, дачники та відвідувачі пляжів, вкрай обурені зухвалістю та вседозволеністю олігархів, які прихватизували пляжі Дніпра та перекрили людям доступ до ріки, звернулися про допомогу до активістів СМЕРЧу", - пише А.Павловський.

З допомогою активісти не забарилися. Так сьогодні в обід кількадесят активістів СМЕРЧ у чорних футболках та балаклавах з кувалдами в руках вмить знесли бетонну огорожу навколо однієї з забудов. Активісти навіть не сподівалися на такі оплески вдячних людей.

Такий блискавичний розгром більш ніж вразив людей і вони вирішили не спинятися на цьому. Руйнівна хвиля народного гніву перекинулася і на сусідні маєтки олігархів. Самотужки було розчищено доступи до Дніпра у інших вимурованих фортецях буржуїв.

"Нагадаю, 20 червня активісти СМЕРЧ у аналогічний спосіб звільнили від будівельної огорожі один з пляжів Дніпра у Гідропарку." - зауважує народний депутат.



Теги:Андрій Павловський, пляжі Дніпра, Юрій Бойко, олігархи, Олесь Довгий, Смерч


Читайте також



Коментарі (0)
avatar