реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Слуханка" замість телевізора

"Якщо є "Читанка" -- чому не бути "Слуханці"?" -- вирішив заступник голови Верховної ради Микола Томенко і своїм фондом "Справедлива Україна" видав 15-и тисячним накладом комплект із двох дисків "Слуханки для української малечі". Сьогодні кожен дитячий дошкільний заклад отримав таку "Слуханку" від автора ідеї. Потреба у ній велика, адже на дисках -- колискові, колядки, казки, все те, чого не вистачає в дистсадках. І -- добавимо -- чого марне чекати від батьків і від телевізора.

На представленні "Слуханки" в обласній науковій бібліотеці імені В.Короленка скромно просиділи голова обласної ради Наталія Романова та народний депутат України від БЮТу Валерій Дубіль. Їх добрим словом згадував М.Томенко, певно, вони посприяли у поширенні дисків.

На прес-конференції М.Томенко прямо не агітував за Юлію Тимошенко, але неодноразово згадував її в позитивному ключі. Намагався захистити і народного депутата від БЮТу Олега Ляшка, про три судимості якого розповідав у Чернігові Президент:" Це не рівень Президента цитувати судові справи, від яких Ляшко захистився у Європейському суді". Відтак Микола Томенко теж злукавив, бо за кримінальні справи Ляшка ніякий Євросуд не вступався, а тільки за одну, політичну.

Питання від "Сіверщини" стосувалося подальшої долі маєтку в Качанівці, який був місцем зустрічі української та російської еліт і міг би стати таким і надалі. Микола Томенко та Валерій Дубіль вже доклалися до відродження Національного заповідника "Качанівка". Заступник голови Верховної Ради погодився, що потреба в майданчику для неполітичних українсько-російських зустрічей давно назріла і, можливо, для цього підійшла б і Качанівка.

Василь ЧЕПУРНИЙ




Теги:Ляшко, Дубіль, Качанівка, Слуханка для малечі, Микола Томенко, малеча


Читайте також



Коментарі (0)
avatar