реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Слід Василевського та Василевської

Артем Стах називає замовником свого арешту бютівського нардепа Дубіля та недавнього обласного прокурора Василевського. Про це він розповів в інтерв»ю журналістам у лікарні, де перебуває після операції. Нагадаємо: А.Стах, начальник міського управління торгілвлі, був затриманий при начебто спробі отримання хабаря від якоїсь київської фірми. Цитата – з сайту «Високий Вал».

-- Ще у 2007-му році депутати від фракції БЮТ у Чернігівській міській раді, якими майже всіма керують ляльководи із Києва, - чи-то Друцький, чи-то Рубан (за сприянням народного депутата Валерія Дубіля) написали у прокуратуру, нібито Стах неправильно порахував голоси, - згадує пан Артем. – Справа не пройшла, незважаючи на повторне направлення її до суду сином заступника обласного прокурора паном Ходикою.
Влітку минулого року, під час голосування по зняттю з посади секретаря Віталія Гольця, до мене неодноразово підходили представники Валерія Дубіля та пропонували гроші за голосування проти Гольця. Я не погодився.
Також за допомогою тиску та грошей мене намагалися змусити не голосувати за кандидатуру Олега Шеремета на посаду секретаря міськради.
Я впевнений, що замовив мене Валерій Дубіль, а виконавцем був екс-прокурор Чернігівської області Василевський.

- Чому саме Василевський?
- Так у нього вже давно до мене особиста ворожість. За деякий час до мого арешту фірма «Покров», що належить дружині пана Василевського, хотіла отримати 1,5 га землі біля горсаду, нібито для будівництва льодового палацу та розважального комплексу. Я був проти, і відкрито говорив про це, оскільки вважав фірму «Покров» одноденкою, що пізніше й підтвердилося.
Депутати проголосували проти надання цій фірмі землі, але після мого арешту депутати злякалися за своє майбутнє та переголосували «за».

- Чи говорив вам хтось про можливий арешт до 20-го березня?
- Були чутки. Мені говорили, що Василевський хоче мене кинути за грати. А вже 20-го, після арешту, він зустрічався зі мною та казав: «Будеш мій милий сидіти». Він радів, бо по моїй справі передбачається від 7 до 12 років ув’язнення.




Теги:гарячий коментар, Прокуратура, суд, депутат, А.Стах


Читайте також



Коментарі (0)
avatar