реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Скільки ще?

Четверо наших військових загинули, двоє зазнали поранень (один з поранених у вкрай тяжкому стані).

Трагедію, яка трапилася в Шумах, слід розцінювати не інакше як воєнний злочин московитів! Усі наші жертви від снайперського вогню.

Військові, що загинули, служили в інженерно-саперних підрозділах. Вони вирушили на розмінування території у тиловій зоні, яка розташована позаду передової лінії оборони. Бо напередодні окупанти здійснили там дистанційне мінування. Закидали цю ділянку забороненими усіма конвенціями мінами ПОМ-2. Вочевидь, це було зроблено навмисне, адже група ворожих снайперів зробила засідку у властивій манері дикунів-мокшан. Вогонь по саперах вівся з водонапірної вежі, яка є об'єктом критичної інфраструктури. Ця вежа забезпечує водою як тимчасово окуповану територію, так і підконтрольну Україні.

Отже, вони знали, що стріляти по ній наші війська не будуть. Снайпери окупантів всупереч усім угодам і нормам міжнародного гуманітарного права, тупо розстріляли саперів і дві години не давали підібратися групі евакуації. Дев'ять разів СЦКК і ОБСЄ просили росіян припинити вогонь, але тим було начхати! В мене вже давно постало питання: скільки ми ще, будемо й гратися у перемир'я? Скільки іще має загинути наших військових?

Ігор ЛЕВЕНОК



Теги:російсько - українська війна, селище Шуми, Ігор Левенок


Читайте також



Коментарі (0)
avatar