реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Скандал при формуванні громадської ради в податковій

Зі скандалом пройшло установче зібрання по формуванню громадської ради при обласній податковій, чи як вона тепер зветься ДФС в Чернігівській області. Про це повідомив сайт Сіверщина Siver.com.ua учасник засідання і кандидат до складу громадської ради Сергій Самоненко.

"Фактично ми спостерігали достатньо узгоджені дії всіх членів минулого складу Громадської ради, спрямовані на залишення цього складу майже без змін", - заявили підприємці в листі на ім'я начальника управління ДФС в області С. Дусяка.

Переобраними виявилися всі особи, які мають стосунок до роботи у податковій, а необраними - всі представники бізнесу. Чужі тут не ходять! Чи Клименко чи Дусяк при владі, а чужих сюди не пускають!

До речі, членами Громадської ради стали всі пенсіонери, а необраними виявился всі працюючі керівники бізнесових структур.

Заяву підписали Дмитро Адаменко, Ірина Березинець, Володимир Демиденко, Світлана Жимолостнова, Наталія Корж, Людмила Логінова, Сергій Самоненко, Андрій Склярець, Олена Колодка, Олена Пекуровська.

Все лишається під контролем старої регіоналівської номенклатури!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:ДФС в Чернігівській області, Люстрація, громадянське суспільство, Громадська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Треба нові нормативні документи щодо громадських рад. Це питання щонайменше до Кабміну.
avatar