реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

«Сіверщина» в «Інтермеццо»

Останній суботній день жовтня редакція газети «Сіверщина» провела в культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо». Шанувальники видання могли зустрітися з журналістами Сергієм Кордиком, Олександром Ясенчуком та Інесою Фтомовою, взяти автограф на книзі «Акурайку» редактора Василя Чепурного, запропонувати свої теми для публікацій, зрештою, передплатити газету «Сіверщина».
Першими завітало подружжя Тетяна і Володимир Шпаки, які звуть себе і киянами, і мешканцями маленького села Гориця на Менщині. «Сіверщину», нагадаємо, можна передплатити і в столиці, і по всій Україні. А перші гості редакційного заходу, виявляється, знають «Сіверщину» ще й по літературній дискусії В.Чепурного з В.Базилевським:» Скажемо у Києві Михайлу Слабошпицькому, що Чернігів стоїть вище Києва – і по книгарні, і по газеті».
А першим передплатником «Сіверщини» цього дня став доцент кафедри політології Чернігівського державного педагогічного університету ім.Т.Шевченка Олександр Мисюра – газету передплатив ще й матері в Олишівку.
Шанувальник «Сіверщини» Григорій Лобода, на жаль, газети не передплачує, бо поштові скриньки давно всі покрали, але постійно її купує. Пан Григорій написав гімн Чернігова, текст якого подарував в редакцію.
Вчитель Ведильцівської школи Леонід Лапай постійно заходить із донькою в «Інтермеццо» за новими книгами. А цього разу ще й передплатив «Сіверщину».







Теги:Кордик С., Фтомова І., Акурайку, Ясенчук, Чепурний, О. Мисюра, Інтермеццо, Гориця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar