реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Синьо-жовті перемогли!

Такий заголовок можна було поставити навіть не чекаючи початку матчу, бо грали команди України і Швеції - наші країни мають синьо-жовті прапори. І, як не дивно, українська збірна перемогла, вийшовши таким чином на подальшу прю з командою Англії.

Відкрити рахунок підопічним Андрія Шевченка вдалося вже на 27-й хвилині: після передачі Андрія Ярмоленка, який зовнішньою стороною стопи вирізав передачу на інший бік штрафного майданчика, по м'ячу приклався Олександр Зінченко - 1:0.

Хоча перший тайм проходив без очевидної переваги однієї з команд, українцям довго вдавалося утримувати перевагу в рахунку - аж поки на 43-й хвилині його не зрівняв Еміль Форсберг. Після його удару з-за меж штрафного майданчика м'яч зрикошетив від ноги українського захисника, Георгій Бущан на зміну траєкторії зреагувати не встиг.

На перерву шведи та українці пішли за нічийного рахунку.

Оскільки в перші 90 хвилин переможець протистояння так і не визначився, командам довелося грати овертайм - два додаткові тайми по 15 хвилин.

Вже у першому з них українці опинилися в більшості - Даніельсен прямою ногою пішов в коліно проти Артема Бєсєдіна, а суддя після перегляду повтору не роздумував - червона картка для гравця збірної Швеції.

На останній хвилині поєдинку Україні таки вдалося скористатися кількісною перевагою, передачу з флангу головою замкнув 24-річний Артем Довбик, який саме вийшов на заміну, - 2:1.



Теги:Україна - Швеція, чемпіонат Європи, Футбол


Читайте також



Коментарі (0)
avatar