реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Сина прилуцької голови оштрафували і відібрали права

10 тисяч 200 гривень штрафу та позбавлення водійських прав строком на рік – таке покарання для Ярослава Попенка, сина міського голови Прилук Ольги Попенко, призначив суддя Прилуцького міськрайонного суду Максим Циганко. Про це розповідає «UA Чернігів»

Ярослав Попенко на засідання не з’явився.

На минуле засідання, 25 вересня, він також не з’явився. Суддя Максим Циганко тоді сказав: якщо Попенко проігнорує друге засідання, рішення ухвалюватимуть без нього.

Нагадаємо: ДТП за участі сина міського голови Прилук Ольги Попенко Ярослава сталася 10 вересня. Легковик Renault Megane сучасної моделі з українським держномером реєстрації Чернігівської області СВ2461ВЕ збив стовп та пошкодив припарковане неподалік авто.

Поліцейські на місці пригоди забрали водія для проходження тесту на вміст алкоголю в крові. Акт про медичне обстеження водій не підписав.

Згодом його відпустили. Поліцейські склали на нього 2 адмінпротоколи, один із них – за кермування авто напідпитку.

Через пошкодження електроопори жителі двох мікрорайонів Прилук залишалися без світла. Вночі 10 вересня вони перекривали дорогу. Вимагали ввімкнути світло. Електрику повернули наступного дня.

У травні 2016 року Ярослава Попенка затримували за водіння напідпитку. Він в’їхав у паркан житлового будинку у Прилуках. Травмованих не було. Тоді Ярослав сплатив 3400 гривень штрафу.



Теги:Батьківщина, Прилуки, Ольга Попенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar