реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Сидів уночі на колії. Досидівся...

На залізничній станції „Бахмач – пасажирський” о 23 год. 21 квітня пасажирським потягом № 141 сполученням „Москва – Чернівці” смертельно травмовано мешканця м. Бахмач, 1984 року народження, який сидів на залізничній колії. Затримки руху транспорту не було. Про це повідомило управління з надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС.

Також у селищі Варва по вул. Горького о 15 год. 30 хв. 18 квітня на відкритій території сталася пожежа соломи. Вогнем знищено 0,5 т соломи. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем.

На 95 км автодороги Кіпті - Глухів - Бачівськ (Борзнянський район) о 23 год. 40 хв. 21 квітня водій автомобіля "Мерседес Бенц" здійснив наїзд на велосипедиста, який від отриманих травм помер на місці аварії.

В м. Прилуки біля будівлі ВАТ „Будмаш” о 18 год. 30 хв. 21 квітня нарядом ДАЇ м. Прилуки був затриманий автомобіль ВАЗ-21013, в якому знаходилась гумова груша зі ртуттю загальною вагою 3 кг 520 г. Управлінням з питань надзвичайних ситуацій Прилуцької міської ради ртуть було вилучено з метою її подальшої утилізації.

А ще на поверхні ґрунту та місцями у повітрі заморозки 0-5º морозу.




Теги:смерть на колії, заморозки, Ртуть, Бахмач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar