реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Шум. Україна.

Безвідносно до того здобуде Україна чи ні своє третє Євробачення чи так й залишититься у п"ятирці найкращих учасників цього конкурсу хотів би наголосити на тому, що українці є одними із небагатьох виконавців на цьому пісенному конкурсі, які співають своєю рідною мовою. Це - по-перше.

По-друге, не можу не відзначити те, що Україну представляють, власне, українці, а не представники тих українських субетносів, предків яких було приборкано та колонізовано свого часу Києвом. Гурт практично повністю складається із представників того варязько-полянського сакрального чотирикутнику, вершинами якого є Київ, Чернігів, Полтава та Переяслав. Такі собі лівобережні WASP.

По-третє, йдеться про своєрідний, суто наш, суто гетьманський revolt against the modern world, адже задля того аби вломитися на дрібнобуржуазний та політкоректний конкурс із язичницькою співаночкою, від якої за версту несе чорною сокирною магією - то треба було неабияк напружитися. Евола схвально киває головою із Вальхали, слухаючи "Шум". Певен у цьому.

Ігор СКРИПНИК



Теги:Ігор Скрипник, Євробачення, язичництво, українство, шум


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Неспроста солістка походить з епіцентру цього чотирикутника.
avatar