реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Шулєр бандитів "взув", ото радість в українців

Враховуючи сліпу віру народу в бренд "слуга народу", - Бєня міг провести по спискам любе. Хто ж дивився на ті списки ?

Сміялись з козака Гаврилюка, тепер приводу для сміху буде більше, аби тільки не заплакати. Згадалися слова: хто був ніким, той стане всім ... і про кухарку..., як сто років тому.

Ті, що роками валили першу проукраїнську владу і готували реванш, фейкували і хамили поливали лайном Порошенка, вони ж і сформували суспільну ненависть... !

А ЗЕ всю цю обивательську ненависть акумулював, ставши "тараном" проти "старих облич". Тільки виявилось, що старі обличчя - це не лише Порошенко, але й ВСІ старожили нашого політикуму, ненависть обивателів стала колективна!
На виборах був ще один прояв гібридної війни. І ми його програли, самі віддали владу невідомо кому...

Як сказав О. Арестович: "Чему я рад- так очередной демонстрации силы Господней . Он умудряется делать положительные вещи руками абсолютных долбо...в."

- Хлопчина 25 років від Слуги на окрузі переміг мільярдера Жеваго. Весільний фотограф від Слуги переміг на окрузі Богуслаєва, мільйонера, власника Мотор-Січ. Інші хлопчики від Слуги обійшли братів Добкіних, Ківалова і т.д. і т.д.
Удільних князьків, які там паслися роками раптом скинула зелена хвиля. Так що, кричимо радісно "УРА" зеленій порослі, яка скинула старі еліти?!

Може дійсно так треба, щоб фотографи та тамади..., а не олігархи з їх заводами і параходами.... пішли в парламенті і приймали такі закони, які хочеться бачити простому народу???? Може, якби не наявність у них за спиною ляльковода Коломойського, у якого свої власні інтереси... Фотографи та тамади будут добре робити те, що скажуть..., особливо, як знімуть з себе недоторканність...
Це як радіти, що переміг Сталін, а не Гітлер.

Тепер у всіх цих Жеваго-Богуслаєвих, Ківалово-Добкіних і іншого непотребу з'явився один господар - Коломойський. Завдяки красиво зробленої грі в наперстки, він підім'яв під себе всіх. Ну а "нові обличчя" - для лохів, хай блаЗЕні живуть ілюзією, що зробили революцію. Тролінг в масштабах України.

Що б не сталося, що молоді будуть так пиляти, шо шуба загорнеться. Освоять старі схеми та придумають нові, бо за розвал держави їм віддадуть Україну на розграбування і почнуть казати, що треба робити для "миру"...

Як там за сценарієм в "Слузі народу", нову Раду з двох автоматів?

Зиновій ГУЗАР



Теги:команда ЗЕ, підсумки виборів, Зиновій Гузар, перемога Зеленського


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Во пригорает у пидоропорохоботов!
Петросян нервно курит в сторонке: зина гузно обозвал винницких барыг "проукраїнською владою". Это ж как обдолбаться нужно и как ненавидеть Украину. Рюкзаков, падлубий, пашиня, сука 3-го тысячелетия, хрюсман и прочая шваль - проукраинцы? Аффтар, ты не охуел часом?
avatar