реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Штурм Верховної Ради розпочався!

"Афганці" сьогодні не витримали і пішли на штурм Верховної Ради: змели металеву огорожу, побили шибки у дверях Верховної Ради, загнали досередини бравих чорних камуфляжних "беркутівців" і ті "птушки" ланцюгами закручували двері парламенту зсередини, щоб урятувати дорогоцінних депутатів.

І сміх, і гріх -- навіть Єфремова обматюкали і чимось вимазали! А що чекає "кота Леопольда" --- Сергія Тігіпка?

Власне, що показав цей штурм? Дві речі. Перша -- народ дозрів до вибуху і при цьому не хоче мати справу ні з якими яценюками- тимошенками тощо. Друге -- влада ця боягузлива до основанія. І шансів у неї -- ніяких.

Адже того ж дня у Луганську протестували також. І бабусі, що пікетували шлях проїзду Януковича на похорони В.Джарти, більш відомого як "Вася Біта", стояли з простими, як шахтарський матюк лозунгами: "І вам туда дорога!". Це своєму донецькому президенту!

... Мирного Майдану -- того, про який Бщенко хвалився, що "і шибка не тріснула", уже не буде. Зрештою, шибка сьогодні тріснула. А сьогодні штурм тільки розпочався.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:штурм Верховної Ради, афганці, Донецьк


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Кстати, сегодня, 20.09.11, на станции Чернигов — Северный, в 07-50, опять была стычка: милиция и проводники против льготников — ветеранов труда, инвалидов...
Люди добивались бесплатного проезда — сели на рельсы перед дизелем. Полчаса сидели, пока не добились своего. Это было сегодня, а что будет завтра — неизвестно. Милиция опять грозится позвать ОМОН.
help
avatar
2
У Вас фото випадково нема?
avatar
3
И вновь продолжается бой...
Сегодня, 21.09.11, на станции Чернигов-Северный опять продолжалась борьба льготников за свои права. Люди уселись на рельсы перед поездом Чернигов-Горностаевка, требуя от работников ж/дороги выполнения законной льготы о бесплатном проезде в пригородных поездах... deal
И опять победили. Что будет завтра — посмотрим.
К сожалению, снимков (фото) этой борьбы у меня нет — пишу с рассказов очевидцев (своих родных).
cry
avatar