реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Штат самотньої зірки...

«Президент Байден і його адміністрація залишили американців повністю вразливими перед безпрецедентною нелегальною імміграцією, що ринула через південний кордон.
Замість того, щоб підтримувати верховенство закону і забезпечувати безпеку кордону, адміністрація Байдена атакувала Техас і подала до суду на нього за те, що той активізував заходи на захист американських громадян від безпрецедентної кількості нелегальних іммігрантів, смертоносних наркотиків, таких як фентаніл, та терористів, які проникають до нашої країни», - з спільної заяви губернаторів-республіканців 25 штатів США.

Оригінал тексту заяви:
https://www.rga.org/republican-governors-ban-together.../

Підписанти, висловили солідарність з губернатором Техасу Грегом Ебботтом та його штатом, посилаюючись на право штатів на самооборону відповідно до конституції США.

Більше того – 10 штатів вже надіслали допомогу Техасу у вигляді підрозділів Національної гвардії.
Нагадаю. Національна гвардія Техасу заблокувала допуск співробітників федеральної прикордонної служби на ділянку кордону з Мексикою вздовж Ріо-Гранде. Однак Верховний суд США на позов Білого дому дозволив американським прикордонникам прибрати встановлену за розпорядженням Еббота дротяну огорожу на американсько-мексиканському кордоні в Техасі.

Байден, відповідно, висунув Техасу 24-годинний ультиматум для виконання ухвали Верховного суду США та передачі прикордонних патрульних постів федералам. Губернатор Техасу відповів, що штат не поступиться. Адже за американським законодавством, Національна гвардія підпорядковується штатам, хоча президент має право указом перевести її під свій контроль.

В результаті - конфлікт між Вашингтоном та Техасом.
Зрозуміло, що необхідно змінювати імміграційне законодавство США — але тут і йде величезний опір демократів. Основна причина такої міграційної політики Байдена - у створенні для себе та Демократичної партії нових виборців.

За даними на 2021 рік, іммігранти та їхні діти, що народилися в США, становлять вже приблизно 84,8 млн. осіб!
Тобто 26% від усього населення Штатів.

І мова тут йде зовсім не про тих, хто сто років тому приїхав до Нового Світу з Європи.
Зрозуміло, що така політика докорінно змінить США.
Відповідно здорова частина американського суспільства та еліти чинить спротив.

Сергій ЧАПЛИГІН

Від редакції "Сіверщини".

Тобто ті, хто заїхав у Америку сто років тому, вирішили, що це вони господарі Америки, а всі ті, що після них - зайди і наволоки...



Теги:Сергій Чаплигін, США, Техас, мігранти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar