реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Штаб вимагає відставки воєнкома Нікуліна

Обласний штаб національного спротиву розглянув сьогодні питання про стан мобілізації та забезпечення всім необхідним наших військових, які мобілізовані в Збройні Сили.

Як доповів Олександр Мужук, в області працює комісія Міністерства оборони і її керівник, полковник Заболотний встановив факти хабарництва та корупції. Члени штабу Володимир Поліщук, Олександр Ясенчук, перший заступник голови обласної ради Олександр Кодола розповіли про факти вибіркової мобілізації активістів - повістка прийшла, в тому числі, і першому заступнику голови обласної ради.

В той же час мобілізація проходить часто без медичної комісії, мобілізовані не забезпечуються найбільш необхідним. Особливо прикрими є факти, коли наші військові не отримують навіть того мінімуму, який збирається на пожертви людей.

Обговоривши також інші факти, штаб проголосував за звернення до міністра оборони про негайне звільнення військового комісара Костянтина Нікуліна.

Прес- служба обласного штабу національного спротиву



Теги:мобілізація, Міністерство оборони, Корупція, штаб спротиву


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Ну, конечно, он же - русский, значит самый главный коррупционер, а может даже "сепаратист". Нужно немедленно его люстрировать! Они такие, русские, - коварные! В общем - "кляти москали"!
avatar
2
Не виключаючи різних варіантів, у т.ч. зради чи шпигунства, скажу: "русский" чи не "русский" - якщо не може організувати елементарної роботи - киш з посади!
avatar