реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Штаб Атрошенка різко виступив проти брехні "Нашого краю"

Редакція "Сіверщини" отримала заяву передвиборчого штабу кандидата на посаду міського голови Владислава Атрошенка

У ній повідомляється, що 25 жовтня на одному із чернігівських Інтернет-ресурсів було поширено неправдиву інформацію про роботу нашої команди. Як з'ясувалося згодом, мова йде про сайт "Svoboda.FM", який позиціонує себе у сув'язі з "Високим валом".

В інформаційї, що була на цьому сайті у день виборів, журналісти, з посиланням на партію “Наш край”, заявляють про здійснення підкупу виборців на користь В. Атрошенка та партії “Солідарність”.

Штаб В.Атрошенка заявляє, що це провокативна інформація, яка не відповідає дійсності. "Навпаки, всім в Чернігові та області відомо безліч фактів про те, представники якої політичної сили, які зараз найголосніше волають «тримай крадія!», займалися відвертим підкупом виборців. Про це неодноразово повідомляли в загальноукраїнських та місцевих ЗМІ, а також - в соціальних мережах", - йдеться в заяві.

"Більше того, всі знають, що в Чернігові прихильність виборців здобувалась відверто сумнівними методами за кошти міського бюджету. “Славнозвісні” 20 млн було виділено за 3 тижні до виборів. Громада міста так і не почула про критерії, за якими будуть видаватися кошти. Натомість, було дуже багато повідомлень про те, що заяви збирають люди з символікою партії “Наш край”, гроші отримують не лише пенсіонери, а і студенти, а з базою людей, які звернулися з заявами, активно працювали в штабі діючого міського голови, неодноразово прозвонюючи виборців та поширюючи недостовірну інформацію про Атрошенко В. А.", - пише штаб кандидата.

Також штаб кандидата звертає увагу ЗМІ на той факт, що в усіх транспортних засобах міста розміщена пряма реклама кандидата на посаду міського голови О. Соколова. Це не лише порушення прямої заборони агітації в громадському транспорті, але і режиму тиші, а також являється прикладом використання адмінресурсу на користь партії “Наш край” та її кандидата".

Директор ТОВ "ТРК "SvobodaFM" Олег Головатенко поширив заяву у відповідь, що публікація згаданої інформації "Нашого краю" є технічною помилкою і вона перебувала на сайті кілька хвилин.



Теги:Владислав Атрошенко, порушення закону, Олександр Соколов, Наш край, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar