реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Шляховикам Чернігівщини повернули зароблене за 3 місяці

Фінінспектори Чернігівської області при ревізії філії «Чернігівська дорожньо-експлуатаційна дільниця» ДП «Чернігівавтодор» встановили збитків на суму понад 200 тис. грн.

Як відомо, філія «Чернігівська дорожньо-експлуатаційна дільниця» ДП «Чернігівавтодор» ПАТ ДАК «Автомобільні дороги України» виконує роботи з поточного ремонту автомобільних доріг та роботи з експлуатаційного утримання автомобільних доріг державного значення та інших доріг місцевого значення, які оплачуються за рахунок коштів Державного бюджету Службою автомобільних доріг Чернігівської області.

Під час ревізії філії за зимові періоди 2010 — 2012 роки фінінспектори з’ясували, що до актів приймання виконаних будівельних робіт з експлуатаційного утримання автодороги державного значення Київ — Чернігів — Нові Яриловичі в зимовий час були включені обсяги виконаних робіт у значно менших розмірах, ніж фактично виконані. В результаті філія недоотримала 200050 грн, що, зокрема, призвело до заборгованості із заробітної плати працівникам філії майже за три місяці.

У січні-лютому 2013 року Служба автомобільних доріг провела оплату виконаних робіт, які своєчасно не були нею оплачені. Таким чином, Держфінінспекція в Чернігівській області забезпечила відшкодування недоотриманих фінансових ресурсів у повному обсязі.

Прес-служба Держфінінспекції в Чернігівській області




Теги:Автодор, Корупція, фінінспекція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar