реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Шість пожеж від грози і знову штормить

20 вересня внаслідок несприятливих погодних умов на Чернігівщині виникло 6 пожеж через розряд блискавки. У результаті пошкоджено один житловий та два нежитлові будинки, по три господарчі споруди та ототехніки.

Так, об 11:43 до оперативно-координаційного центру У ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Козацькій, що у селищі Олишівка Чернігівського району. За викликом до місця події оперативно прибуло 2 відділення 5-го професійного пожежного посту. Вогнем знищено перекриття будинку на площі 5 кв.м, пошкоджено покрівлю на площі 2 кв.м.

Того ж дня, рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини о 19:15 ліквідували загоряння господарчої будівлі у селі Сивухи Козелецького району. Вогнеборці не допустили розповсюдження полум’я на поруч розташований житловий будинок. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю й перекриття споруди, а також пошкоджено 3 одиниці мототехніки.

Також, з зазначеної вище причини зареєстровані пожежі у селах Підлісне Козелецького району, Хотіївка та Лосівка Семенівського району, а також в райцентрі Короп.

Внаслідок пожеж жертв та постраждалих немає.

У Чернігові та області очікується сьогодні шквальний вітер, пориви якого досягатимуть подекуди 15-20 м/с.

Рятувальники просять врахувати ці несприятливі погодні фактори, та обережно пересуватися біля високих дерев та електроопор.



Теги:пожежі, ДСНС в Чернігівській області, Гроза


Читайте також



Коментарі (0)
avatar