реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Щоденник Літа: Павло Казарін

Якісь вихідні Дивовижні видалися. Ще один реалізований план.

В Чернігівському художньому музеї імені Григорія Галагана мала нагоду наживо послухати журналіста, ведучого, військового і просто цікавезну людину - Павла Казаріна. Передачу "Подвійні стандарти" на НВ з Юрієм Мацарським слухала з першого випуску. І на ICTV любила дивитися "Ранок у великому місті", який він вів. А ще обов'язково читала його аналітику у "Крим реалії". І ось тепер читатиму ще й книгу: 'Дикий захід Східної Європи".

Зараз Павло Казарін служить в лавах ЗСУ. Тим цінніше було те, що йому вдалося взяти дозвіл в керівництва ТРО і приїхати до Чернігова. Це була дуже цікава розмова. Зараз мені не вистачає радіо- та телепрограм Павла. Тому дякую організаторами!

Судячи з охочих зробити фото, у кількох моїх знайомих тепер є знімки: "Я з Павлом Казаріним". А я що гірша? Тепер і у мене є таке фото.

Ірина ЛОМОНОС

ПС. З Казаріним в деяких твердженнях можна погоджуватися, а можна не погоджуватися. Але те, що він професіонал - безсумнівно.

ППС з цікавих відкриттів сьогоднішньої зустрічі - ніколи не замислювалася, що герої романів Ремарка - бійці або жителі країни-оккупанта. А ми ж їм співчували...



Теги:Ірина Ломонос, Чернігівський художній музей, Павло казарін, щоденники війни, літо


Читайте також



Коментарі (0)
avatar