реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Що він насцяв?

Після того як у мережі з‘явились дві справки з аналізами Зеленського (за 2 і 5 квітня) я задумався і поліз у матчастину. Вийшло цікаво.

Доповідаю пальцями через екран. Аналіз, який він здавав показує сліди вживання наркотиків за останні 3 доби. Все. Якщо ти не систематичний наркоман - терпиш три дні і вперед. Такими тестами перевіряють зокрема «аватарів» в армії. Його задача показати чи ти бухий або обдовбаний прям зараз чи день-два тому.

Як ви можете знати, багато наркотиків не викликають фізичної залежності, наприклад трава чи кокаїн. Це не заважає окремим людям не тверезіти 24/7. Але, за бажання, три дні можна потерпіти і здати скринінг.
Але є інші аналізи, здатні показати сліди вживання і через три місяці. Цікаво було б подивитись їх. Ну і зрозуміти навіщо він здавав скринінг 2го квітня.

PS для розуміння. Я за легалізацію «легких» наркотиків, як і значна частина цивілізованих країн. Я бачу проблему у зловживанні, залежності і наркотиках важкої групи. Якщо хтось з кандидатів колись курив траву - дай Бог здоров‘я. Просто до чого оці усі понти та аналізи, якщо вони не кажуть нам аж нічого?

Порошенко, при всіх його недоліках, здав усе.

Віталій ДЕЙНЕГА



Теги:аналізи, наркоманія, вибори 2019


Читайте також



Коментарі (0)
avatar