реклама партнерів:
Головна › Новини › Село

Що важливіше: дитсадок чи церква?

А це вже кому що, подумає читач. Останнім часом у селах Сосницького, Щорського та Корюківського районів активізувалися зусилля зі спорудження церков Московського патріархату (і це на 22-ому році незалежності України), причому за сприяння народного депутата України Ігоря Рибакова.

За його фінансування, приміром, звели церкву в Бутівці Сосницького району, а в Тихоновичах Щорського та Білошицькій Слободі Корюківського були освячені місця під будівництво храмів. Усе робиться під лозунгом побажань людей поважного віку, яких по селах більшість.

Звичайно, старість треба поважати, але хто думатиме про майбутнє сіл? Якщо в більшості сіл, де є малі діти, немає дитсадків, падають покрівлі будинків культури та клубів, то невже після того, як помоляться у новозбудованій церкві, усі згадані проблеми вирішаться самі собою?

Мабуть, місцевій владі треба уважніше вивчати пріоритети та розставляти акценти, що важливіше: храм для двох десятків бабусь чи дитсадок для двадцяти малюків?

Валерій МАГУЛА



Теги:Дитсадок, Корюківський район, Щорський район, Село, Ігор Рибаков


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
руйнувати не будувати! у нас у селі після розвалу совка садок зруйнували, новий, двоповерховий, з новими меблями був, його наприкінці 80-х тільки побудували! а розібрали тому, що він був колгоспним, колгоспу немає - навіщо садочок?! а тепер дітям нема куди ходити й новий ніхто будувати не збирається!
avatar