реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Що Україні від "перевороту" в "ЛНР"?

Впродовж тижня терористи у так званій "ЛНР" з'ясовували між собою стосунки. Захоплювали будівлі, блокували один одного. Зрештою, питання вирішили у Москві – Плотницького посунули з посади очільника "ЛНР", його пост віддали Леоніду Пасічнику. Тим часом, у розпал розбірок між терористами російські танки перетнули український кордон.

Бронетехніка, зелені чоловічки та захоплені адміністративні будівлі. Це не 2014 рік і не початок так званої "русской весны". Це боротьба за корону Луганська між Ігорем Плотницьким та очільником так званого МВС "ДНР" Ігорем Корнетом. Коли терористи не змогли розібратись між собою, на допомогу Корнету чимчикують "орли Захарченка". Згодом підтвердив це і очільник донецької банди, каже, що, як піонер, "завжди готовий".

Хоча, насправді, джерела повідомляють, що таким чином терористи намагаються приховати перекидання нової партії техніки та живої сили з Росії для підсилення своїх позицій. Були зафіксовані колони військової техніки з особовим складом та бронетранспортери. Але інформація про танки не підтвердилась.

Вже надвечір 22 листопада з'явились інформація, що Плотницький нібито втік до Москви. Проте, згодом голова терористів "ЛНР" зібрав нараду, де звільнив Корнета та призначив нового голову так званої поліції. Проте, вже наступного дня з'явилось відео, де Плотницький з невеличкою валізкою йде аеропортом у Москві.

Невідомо, про що і з ким говорив Плотницький у Москві, але за день з'явилась новина, що народний лідер луганських бойовиків йде у відставку. Каже, поранення та контузії 2014 року дались взнаки. Проте, новим головою так званої "ЛНР" став не Корнет, який здавалося б переміг. У Москві вирішили віддати ключі від Луганська такому собі Леоніду Пасічнику.

-Я обраний народом і зараз я – виконувач обов'язків голови "ЛНР",– повідомив Пасічник.

Яким народом був обраний Пасічник не зрозуміло, адже виборів в Луганську не було. Хоча так звана "народна рада ЛНР" одностайно затвердила його кандидатуру.

Леонід Пасічник – колишній співробітник СБУ, де дослужився аж до генерал-майора. У 2014 році зрадив присязі та перейшов на бік терористів, де очолював так зване "МГБ ЛНР". Він вже на новій посаді заявив, що боротьби за владу в Луганську не було. А винна у всьому містична українська диверсійна група.

В принципі, Україні не тепло, ні холодно від того, хто буде головою терористичного угрупування. Ми пам'ятаємо, як в Донецьку Гіркіна змінили на Захарченка. Для нас нічого не змінилось. Проте є один нюанс. Підпис Плотницького стоїть під Мінськими угодами. Плотницький нібито призначив уповноваженим по Мінських угодах так званого Міністра закордонних справ "молодої республіки" Владислава Дейнего. Україна вже заявила, що принаймні щодо звільнення заручників готова розмовляти будь з ким.Вої



Теги:Плотницький, ЛНР, російсько- українська війна, Пасічник


Читайте також



Коментарі (0)
avatar