реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: у Луганську підірвано Плотницького

Як би не хотілося українцям вірити, що це наша диверсійно- розвідувальна група підірвала автомобіль із ставлеником Москви Ігорем Плотницьким, швидше за все, це все таки справа рук або конкурентів по переділу грошових потоків, або росіян, що прибирають невгодних.

У всякому разі глава терористичної російської організації "ЛНР" І.Плотницький (у перекладі на українську Ющенко його називає Теслярським) у важкому стані в лікарні.

Відомо, що Плотницький нищівно грабував окуповану частину Луганщини. Звісно, в нього були і конкуренти серед місцевих "революціонерів". Цілком ймовірно, що ліквідація - результат внутрішної конкурентної боротьби", - назвав один із варіантів Г.Тука.

З його слів, інший сценарій - "Сусіди". "Дарагой сосед" Захарченко відверто конкурував з Плотницьким щодо розподілу сфер впливу і фінансових потоків. Доходило до спроб встановлювати місцеві "митниці" і податки. Можливо, саме люди Захарченка вирішили прибрати "сусіда", аби на його місце просунути свою людину", - зазначив він.

"Старший брат". Аналізуючи схожі події в інших країнах світу, варто зазначити, що, в переважній більшості, одіозні постаті довго не живуть. Виконавши свою справу на початку конфлікту, вони стають непотрібними (іноді - небезпечними) для закулісних режисерів. По-перше, вони надто багато знають. По-друге, вони - надто одіозні, отже, не підходять для переговорних процесів.

...У Бразилії відкрилася літня Олімпіада і генеральний секретар ООН закликав сторони воюючих конфліктів припинити вогонь, ввести олімпійський спокій. Російським бойовикам це до шмиги - минулої доби вони 50 разів обстріляли українські позиції.



Теги:Плотницький, ЛНР, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar