реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Що таке діджиталізація і навіщо вона потрібна?

Зміст

  1. Що таке діджиталізація і навіщо вона потрібна?
  2. Доступність оформлення туристичної страховки
  3. Що таке туристичне страхування?
  4. Можливість підібрати відповідну МФО онлайн
  5. Як отримати онлайн кредит на карту?
  6. Платформа онлайн-страхування

Що таке діджиталізація і навіщо вона потрібна?

Щороку з’являються нові можливості для того, щоб уникнути бюрократії та у зручному форматі оформити потрібні документи. І це все завдяки діджиталізації. Вона надає змогу зареєструватися на необхідних ресурсах, отримати документи, довідки та інші папери не виходячи з дому у режимі онлайн. Та крім державних сайтів чи установ також можна користуватися сервісами порівняння цін на різні товари чи страховки. І саме таким є агрегатор Ukasko. Тут є змога оформити різні поліси страхування, наприклад туристичну страховку для виїзду за кордон https://ukasko.ua/uk/insurance/tourism, чи різні варіанти автострахування, підібрати кредит на картку, порівняти пропозиції різних компаній та отримати купу корисної інформації або безкоштовну консультацію.

Доступність оформлення туристичної страховки

Сайт Юкаско загалом є повністю безкоштовним. Тобто ви маєте змогу безкоштовно порівняти пропозиції різних компаній та оформити страхування без додаткових комісій або націнки. Це зручно та вигідно. Бо якщо ви будете оформлювати страховку через агента або посередника, то його послуги оплачуються додатково.

Оцифровування туристичного страхування та інших видів полісів суттєво підвищили їх продажі. Чому так?

Раніше, щоб оформити страхування, треба було витратити багато часу на зустріч с агентом або поїздки по офісах страхових компаній. Тому багато хто з туристів просто нехтували страховкою, особливо, якщо подорож траплялась спонтанно та часу на візит до страхової просто не було.

А зараз, коли на платформі онлайн-страхування Ukasko, оформити поліс можна за 5-10 хвилин, більшість туристів купують страховку у дорозі в аеропорт чи на вокзал. Бо зробити це можна навіть с телефона. Після оплати страховий поліс у електронному форматі приходить на вказану електронну адресу, e-mail, та він є чинним навіть без додаткового роздрукування. Тобто крім грошей заощаджується також і час. І туристам не доводиться обирати між складанням валізи або оформленням страховки, чи ризикувати запізнитися на потяг або літак. 

Що таке туристичне страхування?

І те, що туристи стали набагато рідше відмовлятися від оформлення туристичної страховки, є дуже добрим знаком. Бо що таке туристична страховка для виїзду за кордон? Це поліс, який треба оформлювати всім туристам. Бо він є гарантією того, що ви зможете отримати необхідну медичну допомогу, якщо захворієте за кордоном або станете жертвою нещасного випадку тощо.

Без поліса страхування потрапити на прийом до лікаря у багатьох країнах майже неможливо. Бо їх медична система суттєво відрізняється від нашої. А якщо ви і знайдете вільного спеціаліста, який погодиться вас прийняти, то готуйтеся до того, що вартість медичних послуг за кордоном може вас дуже вразити.

Ціни у лікарнях за кордоном можуть перевищувати наші у десятки разів. Тому поліс туристичного страхування є необхідним для всіх, хто вирушає у подорож. Неважливо, з якими цілями. А для отримання візи страхування й зовсім є обов'язковим документом. Втім, як і для візиту до багатьох країн.

Можливість підібрати відповідну МФО онлайн

Крім страхування та оформлення документів чи отримання довідок, діджиталізація дуже спростила багато фінансових моментів. Наприклад, це можливість оформити кредит у банку чи в мікрофінансовій організації, на картку онлайн https://ukasko.ua/uk/credit

Аналогічно зі страхуванням, ви можете порівняти різні пропозиції. Та знайти найвигіднішу серед них. Це зручно та значно розширює можливості. Бо онлайн можна отримати позику навіть у тих організаціях, які фізично не представлені у вашому місті.

До того ж ви не тільки можете розрахувати та порівняти кредитні пропозиції за допомогою онлайн-калькулятора на сайті, а ще й прочитати відгуки та знайти детальну інформацію про кожну з МФО (мікрофінансових організацій) та про кожну кредитну пропозицію. Наприклад, з якого віку можна взяти кредит, які документи потрібні для позики, які є спеціальні пропозиції, де можна оформити кредит під 0% тощо. Це дозволить вам дуже гарно заощадити та з легкістю виплатити обрану позику.

Як отримати онлайн кредит на карту?

Оформлення кредиту онлайн відбувається дуже легко. 

  1. Ви заходите на сайт Ukasko.
  2. Обираєте вкладку Кредитування.
  3. Вводите в онлайн-калькулятор необхідну суму та термін кредитування.
  4. Порівнюєте вартість та умови різних кредитних пропозицій.
  5. Обираєте слушний варіант та натискаєте кнопку оформлення.

Після цього вас перенаправить на сайт МФО для оформлення кредиту.

Сам же агрегатор не є кредитором та лише надає інформацію про варіанти та можливості кредитів.

агрегатор Ukasko

Платформа онлайн-страхування 

Що ж таке агрегатор Ukasko? Це зручна онлайн-платформа, яка цифровізує страхові та фінансові продукти. Звертаємо вашу увагу, що це безкоштовний ресурс. Тут немає націнок або додаткових платежів. Навпаки, регулярно проводяться акції та розпродажі, завдяки яким ви істотно заощадите на оформленні страхування. Тому ціни на Ukasko рівні або нижчі за ті, які пропонують інші сайти.

Наразі ви тут знайдете автоцивілку онлайн, Зелену карту, туристичне страхування та мікрокредити. Йдуть роботи по оформленню електронних полісів медичного страхування, КАСКО та інших видів. Але, попри те, що не всі види страхування доступні до оформлення онлайн, ви завжди можете звернутися до менеджерів сайту та отримати безкоштовну консультацію та допомогу у розрахунку та виборі будь-якого поліса. Навіть якщо ця страховка ще не представлена на сайті в електронному вигляді.

Тому ви можете скористатися послугами безкоштовного агрегатора Ukasko та його працівників для того, щоб спростити собі придбання страховки та уникнути довгих бюрократичних процедур!




Теги:оформлення туристичної страховки, туристичної страховки, онлайн кредит на карту, діджиталізація, МФО, страховка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Для работы за границей страховка это обязательное условие работодателя. Покупал Не один раз страховку, всегда на высшем уровне.
Я всем доволен, спасибо. happy biggrin
avatar