реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Що питали чернігівці про 1 вересня?

Яндекс з'ясував, як чернігівці готувалися до Першого вересня

Інтерес до Першого дзвоника серед українських користувачів Яндекса виник ще на початку серпня і за місяць виріс у 6 разів. А за останній тиждень літа вони задали понад 40 тисяч запитів, так чи інакше пов'язаних із Днем знань. Крім того, в цей період інтерес до теми був настільки сильним, що вона потрапила у топ-5 пошукових тем** в Яндексі. Зокрема, різко зросла цікавість до першого уроку в українських школах під назвою “Україна — єдина країна”.

Здебільшого чернігівці, як і решта українців, шукали, як вбратися — [який костюм вибрати в університет на 1 вересня] — і яку розважальну програму підготувати на шкільну лінійку — [патріотична ідея на перше вересня], [вірші до першого вересня]. Також вони завбачливо цікавилися прогнозом погоди на цей день.

Цього року багато запитів про 1 Вересня були пов'язані з тим, як проходитиме День знань у школах в зоні АТО. Користувачі Яндекса з Чернігівської області цікавилися, [чи підуть діти в школу 1 вересня 2014 у Донецьку], [чи почнеться навчальний рік 1 вересня в Луганську].

Топ-10 пошукових інтересів українських користувачів Яндекса про 1 Вересня:

1. Сценарій, пісні, вірші, музика, танці
2. Зачіски, макіяж, манікюр
3. Перший урок
4. Привітання та подарунки
5. Погода
6. Оформлення залів
7. Одяг
8. Товари
9. АТО
10. Кулінарія



Теги:Яндекс, 1 вересня, АТО, День Знань


Читайте також



Коментарі (0)
avatar