реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Що насправді сказала Вікторія Спартц?

Прогресивна спільнота розпинає Спартц, бо вона мало хвалить героїчний український народ. Більше того, вона задає такі неприємні питання, як «чому весь ваш народ не б’ється, а живе так, ніби нічого не сталося?»

Критики не задумуються, що це говорить не неприємна їм Спартц, а американський народ. Вона просто транслює те, що отримує від виборців. А американські виборці і правда не розуміють, чому вони повинні платити, а купа народу в Україні сидить без роботи і нічого не робить для збільшення обороноздатності. І це велика проблема. Бо в США демократія і політики не зможуть довго нас підтримувати проти волі американського народу. Щоб підтримка зберігалася нам треба не спускати всіх собак на американських урядовців, а шукати переконливі відповіді на питання американського народу.

Давайте відверто. Ніякої воєнної економіки в нас дійсно нема. Ніякого «все для фронту, все для перемоги» немає. ЗСУ воюють, як боги, а в тилу ніхто не стоїть за верстатами по 16 годин, як у Другу світову. В нас купа безробітних, але жодного нового оборонного підприємства з початку війни не відкрито. Ніхто не клепає ракети в кожному гаражі, як палестинці. Ніхто не точить в три зміни снаряди, яких не вистачає. Ті самі 5 % небайдужих, що тягнули з 2014, тягнуть і зараз війну на своїх жилах. А більшість спокійно п’є пиво і дивиться відоси.

А так да, Спартц ще та скотиняка - сказати нам в обличчя те, що ми самі прекрасно знаємо, але соромимося.

Сергій МАРЧЕНКО



Теги:Вікторія Спартц, Україна - США, Сергій Марченко, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar