реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Що купляємо?

За даними державних статистичних спостережень, у І півріччі 2011р. оптовими підприємствами області було поставлено товарів на 2973,6 млн.грн. (у І півріччі 2010р. – на 2342,7 млн.грн.).
Значна частка (73,3%) в оптовому товарообороті припадала на непродовольчі товари, яких було реалізовано на 2179,4 млн.грн.

Серед них переважали енергетичні матеріали, добрива, вантажні автомобілі, шини та камери гумові, культури зернові, вузли, деталі й приладдя для автомобілів та їх двигунів, фармацевтичні препарати.

Продовольчих товарів було реалізовано на 794,2 млн.грн. Серед товарів цієї групи найбільш активно велася торгівля цукром, кондитерськими виробами, молоком та молочною продукцією, пивом, борошном, водою мінеральною та напоями безалкогольними, включаючи соки, кавою, м’ясом та м’ясними продуктами, олією.

В оптовому товарообороті області 72% становили товари виробництва України.
На 1 липня 2011р. на складах оптових підприємств було зосереджено запасів товарів майже на 500 млн.грн. У запасах товарів переважаючу частку (84%) займали непродовольчі товари, решту (16%) – продовольчі товари.


Головне управління статистики у Чернігівській області



Теги:торгівля, Чернігівська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar