реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ще раз випустили пару в ...резервації

Щойно зі Всеукраїнського форуму «Українська альтерантива», що проходив у Будинку Центральної Ради. І втішно, і сумно. Втішно, що ще є жменька невиправних романтиків із гурту роз’єднаної, розсвареної і в більшості пригодованої владою інтелігенції, яка не перестає вірити, що до криків і болів української нації вже в «не нашій на своїй землі» (іншими словами -- не в українській Україні), влада колись та прислухається. А сумно, бо про цей знаковий форум, де градус кипіння духовної й інтелектуальної еліти нації був досить високим, громадськість знову не почує.

Це не стане топ-новиною антиукраїнських олігархічних телеканалів, не вийде на шпальти чи хвилі усіляких «вєстеєй», «вєдомостєй» чи «руссіх радіо в Украінє». Ті, в чиїх руках усі важелі формування державних пріоритетів, -- ЗМІ, фінанси, законодавство, -- форум демонстративно проігнорували.

Навіть рядового, втім високооплачуваного з наших податків, клерка, не делегували ні Адміністрація Президетна, ні Кабмін, ні Верховна Рада, ні Мінкульт, ні Мінстець, ні навіть столична управа Кличка.

Отож, пару випущено... в резервації.

Час показав, що резолюцій, ухвал, зверень громадськості влада давно вже не читає. Виходить як завше: Революцію творять одні, а її результатами користаються інші. Донедавна -- усіякі табачники. А тепер -- новітні володарі високих державотворчих кабінетів -- ложкіни, тарелкіни, авакови. У них -- своя мова, своя церква і своє поняття культури. Їм усе українське було і буде чужим.

Допоки?

Микола ТИМОШИКХвиля Десни



Теги:Просвіта, Микола Тимошик, форум інтелігенції, нова партія


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Вся проблема в тому, що його організатори і натхненники без бюджету і без влади нічого не здатні організувати.
avatar
2
Але ніхто ж не заважав організаторам і натхненникам хоча б зробити відеозаписи (хай і любительські) чи аудіозаписи. В кожного ж є така технічна можливість. І через спільноту чи ютуб розповсюдити цю інформацію.
avatar
3
про що й мова... і таких прикладів - маса. Не вміють совєтські інтелігенти працювати задарма, без державних дотацій... Вміють тільки критикувати
avatar
0
4
А може це так і задумано...для галочки? Тими ж "ложкіними-тарєлкіними".
avatar