реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ще одного Донця звільнили

Як відомо, раніше правоохоронцями був затриманий головний державний санітарний лікар Микола Донець, який замість СІЗО опинився в лікарні,у свого приятеля. Та схоже, що цей напіварешт надихнув депутатів обласної ради на рішенні про звільнення ще одного Донця - Івана, що є керівником "Чернігівоблагролісу".

Сьогодні на сесії обласної ради депутати проголосували за його звільнення після вивчення питання про фінансовий стан та діяльність «Козелецьагролісгоспу». За результатами – висновок про безгосподарність, зловживання та неефективний менеджмент. І рекомендації щодо звільнення керівника підприємства. Депутат від ВО «Батьківщина» Сергій Пащенко запропонував піти далі: звільнити очільника «Чернігівоблагролісу» Івана Донця. На думку депутата, у проблемах підвідомчих обласному підприємству лісгоспах винен саме керівник обласного комунального підприємства. І хоча дане питання на початку не увійшло до порядку денного, депутати проголосували за недовіру керівнику «Чернігівоблагролісу», а наступним рішення – про розірвання контракту з ним.

Звільнення одного з керівників «надихнуло» депутатів. Олег Авер"янов, представник Радикальної партії, вніс пропозицію висловити недовіру та звільнити начальника управління комунального майна Володимира Сидоренка. Після півгодинної дискусії депутати проголосували і за це рішення. Не подіяли і вмовляння першого заступника голови обласної ради Валентина Мельничука. Його прохання не звільняти керівників підприємств «за принципом політичної доцільності» депутати не почули.



Теги:Валентин Мельничук, Чернігівоблагроліс, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Наступним на звільнення буде В.Мельничук?
avatar
2
wink
avatar