реклама партнерів:
Головна › Новини › 

«Шахтар» дізнався суперника у плей-офф Ліги Європи

Не зумівши потрапити до Топ-16 учасників головного європейського клубного турніру – Ліги чемпіонів, «Шахтар» зіграє у другому за престижністю змаганні Старого світу – Лізі Європи.

«Гірники» вже дізналися ім’я свого першого опонента у Лізі Європи, і волею жереба ним став представник Франції – «Ренн», з яким підопічні Ігора Йовичевича вперше перетнуться на футбольному полі вже в середині лютого наступного року.

Незважаючи на те, що до старту дуелі між «Шахтарем» та «Ренном» ще залишається дуже багато часу, експерти бетинг-сфери вже активно пропонують спрогнозувати підсумок двобою між командами з України та Франції. І на думку аналітиків, фаворитом дуелі буде «Ренн». Зокрема, такої думки дотримуються і фахівці відомої компанії leonbets ua, в лінії якої завжди є широкий вибір об’єктів для парі на футбол та єврокубкові баталії. За підрахунками експертів, у представника французького чемпіонату наразі є близько 58% шансів на вихід до наступної стадії, тоді як українській команді залишають трохи більше 41% вірогідності успіху.

Такі котирування в парі «Шахтар» – «Ренн» зовсім не дивують, адже і сила суперника «гірників» викликає повагу у аналітиків, і безліч інших факторів можуть зіграти в цій дуелі за французький колектив. По-перше, це ігрова практика, якої буде дуже не вистачати українській команді в лютому через паузу у вітчизняному чемпіонаті. Тоді як «Ренн» буде регулярно потрапляти у новини букмекерів після своїх поєдинків в Лізі 1, де колектив, до речі, дуже непогано виглядає, утримуючись на третій сходинці в турнірній таблиці.

По-друге, є висока ймовірність того, що склад «Шахтаря» взимку може стати слабкішим, якщо клуб погодиться на декілька привабливих пропозицій про продаж своїх ключових гравців. В першу чергу, мова про талановитого атакувального хавбека Михайла Мудрика, за яким, за інформацією європейських футбольних «інсайдерів», вже «полюють» більше десятка провідних клубів континенту. І гроші за цього футболіста вже зараз пропонують дуже солідні – від 60-ти мільйонів євро!

Нарешті, варто згадати про те, що «Ренн» цього сезону вже скривдив у євро кубках один український клуб. Мова про київське «Динамо», яке пересікалося з цим колективом на груповій стадії Ліги Європи, і нічого не змогло протипоставити супернику у обох матчах раунду – на виїзді «динамівці» поступилися з рахунком 1:2, а вдома зазнали мінімальної поразки з результатом 0:1. То ж, можна сказати, що «Ренн» є фахівцем по грі з командами, що представляють Україну на міжнародній арені.






Коментарі (0)
avatar