реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Севастопольці уже хочуть відновлювати українські паспорти

Деякі жителі міста Севастополь, які в російському «патріотичному» угарі рік тому знищили свої українські паспорти та інші документи, зараз вже «чешуть ріпу» і в соціальних мережах активно цікавляться способами їх відновлення.
Про таку новини повідомляє «Преса України».

Ось, наприклад, на самому українофобському інтернет-форумі планети «севастополь.інфо» один користувач під ніком «ЕМ 531» хоче відновити український цивільний паспорт.

«Хто знає як відновити український внутрішній паспорт. (По дурості в стані ейфорії я і мої знайомі повикидали так як поїздки в Україну спочатку не планувалися) », - повідомляє, треба сказати, вельми нерозумний, але типовий представник« русского мира »з Севастополя.

Відзначимо, що більшість користувачів, як і власне «ЕМ 531», вживають назву країни «Україна» виключно з маленької літери.

Йому бувалі колеги тут же повідомили, що потрапити на материкову Україну у нього просто так не вийде, повідомляє Zg.

«Не пустять 100%. Єдиний вихід (якщо і закордонний паспорт України в патріотичному пориві теж порвали):

1. оформити російський закордонний паспорт.
2. виїхати через Керченську переправу або вилетіти на літаку з Криму в материкову частину РФ
3. в'їхати в Україну за російським закордонним паспортом через офіційні прикордонні пункти
4. прибути в Херсон або Новотроїцьк і пояснювати там українській паспортній службі, що ви прозріли і хочете мати документи, що підтверджують українське громадянство. (Але врахуйте, що кримської прописки - навіть якщо паспорт вам відновлять - там швидше за все не буде) », - відповідають севастопольському клінічному українофобу.



Теги:в'їзд в Україну, окупація Криму, Русский мир, севастополь, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar