реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Сесія з третьої спроби

Тривалі переговори привели до розблокування роботи Чернігівської обласної ради. До більшості, яку утворили Радикальна партія Олега Ляшка, «Рідний дім», «Слуга народу», приєдналася «Опозиційна платформа — За життя».

Про це на початку сесії оголосив голова фракції від «ОПЗЖ» Ігор Базалінський. Також на початку сесії депутати привітали голову обласної державної адміністрації Анну Коваленко з народженням доньки.

На сесії депутати ухвалили низку обласних програм. Серед них — програма діагностики та лікування COVID-19, пілотний проект з організації територіальної оборони, Програма економічного і соціального розвитку Чернігівської області на 2021 рік. Особливо позитивно було сприйнято Програму розвитку молодіжного житлового кредитування у Чернігівській області на 2021—2025 роки, для реалізації якої передбачено 84,79 мільйона гривень.

Також депутати обрали нового очільника управління комунального майна обласної ради. Ним став депутат від «ОПЗЖ» Василь Куліда. Своє призначення він не пов’язує з тим, що фракція увійшла до більшості і допомогла зібрати кворум.
"Голос України"

Фото Віктора КОШМАЛА.



Теги:Чернігівська обласна рада, Анна Коваленко, ОПЗЖ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar