реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Сергія Аверченка вкинули в сміттєвий бак за недотримання слова офіцера

Як повідомив сайт "Чернігівщина: події і коментарі", сьогодні редактор "Люстраційного бюлетеня", кандидат у народні депутати Володимир Поліщук вкинув у сміттєвий бак іншого кандидата в народні депутати Сергія Аверченка.

Це сталося на підприємстві Аверченка - фабриці "Аврора" (колись, до приватизації, була валяльно- повстяльною фабрикою Міністерства оборони).

Таким чином Поліщук висловив свою незгоду з тим, що Аверченко не дотримався слова висунути єдину узгоджену кандидатуру «від Майдану» на позачергових виборах по 206 виборчому округу (частина Новозаводського району міста Чернігова, Ріпкинський, Чернігівський райони).

"Він не дотримався слова офіцера. Аверченко у присутності Олексія Коржа і Валерія Дубіля, обіцяв підтримати мене на виборах, але не дотримав своєї обіцянки",- так Поліщук прокоментував свій вчинок ПіК.

Поліщук також додав, що після реєстрації в ЦВК, вони з Аверченко, шляхом жеребкування, намагалися обрати єдиного кандидата «від Майдану». І, за словами Полішука, саме йому випав жереб бути цим кандидатом.

Наївний Поліщук - яке може бути слово офіцера у радянського офіцера, та ще й коли він замполіт? Той замполіт, що з китайцями через кордон торгував?

Сергій Аверченко випадково став народним депутатом за списком партії "УДАР Віталія Кличка", але всупереч забороні лідера йти партійцям у владу пішов спочатку керівником Укроборонпрому, а потім Державного управління справами. І там і там не всидів і по місяцю. Але в біографії гордо написав про себе - мовляв, пройшов шлях до таких високих посад. І скільки ж ти там, бідося, попрацював і чого ж тебе звідти погнали?...

Сергій Аверченко причетний до знищення газети "Сіверщина", яка 20 років була могутньою зброєю патріотичних сил на Чернігівщині, значно мірою забезпечивши вихід Чернігівщини з комуністичного пояса. Коли ж газетою стали займатися мільйонери Віктор Лазар та Сергій Аверченко - газета здулася. Є всі підстави вважати, що газета була знищена за командою регіоналівської влади на Чернігівщині.

...Сергій Аверченко подав заяву в міліцію. Почекаємо продовження комедії.

Марко ХАРКО



Теги:округ 206, Люстрація, агенти Москви, Володимир Поліщук, Сергій Аверченко, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
В Советской армии никогда не уважали политработников и гэбэшников, эти уроды всегда стучали на своих сослуживцев и предавали их в трудную минуту.
avatar
2
За одну Сіверщину йому треба пику набити! регіонал він кончений...
avatar
3
А у полищука яиц нет, наверно, что бы кинуть атроху в бак? а своего друга коржа тоже теперь кидать будет, он же тоже кандидатуру не снял???
avatar
4
Поліщук! пяниця- проспиться, а ти( подумай хто ти тепер після такого вчинку)---вже НІКОЛИ...
avatar
5
Ну, чого ж ви, борці за правду боїтесь навіть коментарі всі розміщувать? Ви бігали всі роки від Атрошенка до Дубіля і навпаки і самі вже заплутались кого насьогодні хвалити , а на кого гавкати. Бо більше ні нащо ви не здібні. Якщо ви не будете розміщувать всі підряд коменти, то всеодно ми всі разом розкажемо на ввесь світ, які ви пройдисвіти і без вашої продажної "Сіверщини"
avatar
6
А зараз я не здивуюсь, якщо Полищука Атроха вкине в мусорку і поделом, а то на Майдані за сценою заховався од беркуту. Інтересно кого буде кидати слідуючого це агонія від того ,що у ВР не попав смішно.
avatar